Fitness Stadium "Elle"

Fitness exclusief voor vrouwen

Stadium ELLE is onze moderne en uitgebreide fitness exclusief voor vrouwen. Je vindt er alles wat je nodig hebt om je training naar een hoger niveau te tillen: van cardio- en krachtapparatuur van Technogym (met entertainment unit) tot een ruim stretch-gedeelte.

Vind je het fijn om gestructureerd te trainen, dan bieden we BIOCIRCUIT van TechnoGym aan: een circuittraining van 30 minuten die 6 kracht- en 2 cardiotoestellen gebruikt en je helpt al je fitnessdoelen te bereiken dankzij een persoonlijk trainingsprogramma. Zo geniet je van de voordelen van persoonlijke training zonder tussen de afspraken door te hoeven wachten: je kunt trainen wanneer je maar wil!

Klik hier voor meer informatie over Biocircuit

Als je graag echte begeleiding op maat wil, aarzel dan niet om een afspraak te boeken met een van onze instructeurs, voor 1-op-1-begeleiding en een op maat gemaakt fitnessschema. Je kan dit schema steeds raadplegen via de myStadiumPro-app en via je TGS-sleutel, en kan op elk moment een volgende afspraak boeken om je schema te updaten. Op deze manier staat je vooruitgang nooit stil.

Klik hier voor meer informatie over persoonlijke begeleiding

Ook als je als beginner graag op weg geholpen wordt, staat een van onze instructeurs voor je klaar om je te begeleiden doorheen een Initiatie Fitness.

Klik hier voor meer informatie over Fitness initiatie

Lid worden van Stadium ELLE betekent dat je daarnaast ook kan genieten van alle gemengde activiteiten binnen Stadium1, waaronder onze 2 ruime zwembaden, sauna en hammam, CrossTrainingszaal, badminton, pickleball- en squashterreinen en ons enorm aanbod aan live groepslessen.